8 Kasım 2009 Pazar
0 yorum

Bir Ülke Nasıl Manyak Olur?

Sabır.... Sabır..... Sabır.....

Resmen manyak olduk. Bir domuz gribidir, bir GDO'dur almış başını gidiyor. Bu ülkenin vatandaşı aç mıdır, bu ülkenin habercisi muhtaç mıdır tek bir konuya? Yahu taktılar mı bir konuya takıyorlar resmen. Buldular tabi ki milletin biçare tarafını sömür allah sömürebildiğin kadar.

İnsanlar haklı kim ister pisi pisine bir gripçik uğruna yitip gitmeyi bu dünyadan. Herkes elinden geldiğince tedbirli olmaya gayret ediyor. Maskeler, antibakteriyel ürünler vs. Şimdi burada bunun da birilerine rant sağladığından, birilerinin ekmeğine tereyağı ve balın çoktan sürülmüş olduğundan bahsetmiyeceğim . Farkındaysanız hiç bahsetmedim. Zaten herkes neyin ne olduğunun farkında. Ancak yapılabilecek bir şey var mı? Yok. Maşallah basında da bir gaz bir gaz; çeşit çeşit konuyla ilgili haberler, kamuoyu yoklamaları. Durmak yok yola devam modundalar. Dünde bir kanalda akşam haberlerinde domuz gribiyle ilgili bir haber hazırlamışlar. İnsanların domuz gribini çok fazla abarttıkları ve gereksiz yere kendilerini heba ettiklerinden bahsediyorlardı. Bunu bile haber yapmışlar. Pardon ama o teyzeyi o hale getiren kim acaba ? Sabahın köründen akşama kadar domuz gribi şöyledir domuz gribi böyledir diye pompalayın milleti haberin sonunda da öğüt verir tarzda gribe karşı almış olduğunuz tedbirleri abartmayın deyin. Manyak olan teyzeye çok faydası olmuştur gerçekten. Bravo!

Herkes birbirinden soğudu yahu. Biriyle karşılaşıyorsun öpsem mi öpmesem mi? Öpersin acaba karşımdaki yanlış mı anladı?. Öpmezsin acaba ayıp mı oldu? Herkesin başında binbir tilki. Öyle mi olur, böyle mi olur . Eve girdim doğru lavaboya gitmeliyim, dışarıda aman bir yere dokunmamalıyım. Artık dışarıda doğal olarak rahat hapşuramaz olduk. Hapşuruyorum hemen etrafıma bakıyorum acaba birisi gördü mü diye. Utanıp sıkılıyorum, o an altına girecek bir anne kanadı arıyorum. O haldeyim, o haldeyiz.

Şimdi bir de GDO patlattılar. Ohh değmeyin keyiflerine. Elde var mı iki konu evir çevir sun. Bir kaç konuk çıkar, bir kaç sokakta dolaş, ordan hemen bir pazara uğra tamamdır işte. Haklısınız sizin sayenizde bilinçlendik, GDO nedir ne değildir sizin sayenizde öğrendik nerdeyse tapacağız sizlere ama bir yerde durun be kardeşim. Bir akşam sunun, iki akşam sunun hadi onu da geçtim üç akşam sunun ama lütfen durun bir yerde. Uzun zaman önce soğuttunuz bizleri haberlerden ama şimdi sayenizde tv atcaz evden o haldeyiz.

Bu arada GDO dan sözü açmışken siz , ben de bir kaç kelam edeyim bari. "GDO 'ya Hayır! " falan diyoruz ama bize zaten senelerdir yutturuyorlarmış bunları . Kullanılan hayvan yemleri falan hepsi GDO imiş.

Ne demiş kahvede oturan yaşlı amca "Bunların hepsi Amerika'nın oyunları, bizim genetiğimizi değiştirmek istiyorlar, domuz gribini üstümüze salıyorlar. Türk'ün gücünü, kuvvetini normal yollarla şeydemiyorlar böyle kahpe yolları deniyorlar. Demem o kahrolsun emperyalizm."= > Kafa yormak istemeyene(!)

fotos:poncikmok, honey3bun

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer
Top